Дознајте повеќе за ОАСИС проектот

https://drive.google.com/file/d/1O9jzq7TIOcTYuj1QkgoRDUfLRVr83WYt/view?usp=drive_link

На следниот линк може да го погледнете видеото во кое се опишани целите на ОАСИС проектот.

За која услуга би сакале да дознаете повеќе?

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here