ЗОШТО (НЕ) Е ТАКA

Разговор со лица со хендикеп за најразличните митови и дезинформации поврзани со попреченостите и што значи да се живее со истите.

За која услуга би сакале да дознаете повеќе?

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here