Поврзани постови со тагот

По повод прославата на Св. Трифун на 14 февруари корисниците заедно со негувателите и стручниот тим организираа Базар на рачни изработки во центарот на Демир Капија. Корисниците се дружеа и заедно се забавуваа со жителите од градот. Базарот на станбените единици ОАСИС беше посетен и од Министерката за труд и социјална политика која поразговара со […]

За која услуга би сакале да дознаете повеќе?

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here