Поврзани постови со тагот

https://drive.google.com/file/d/1jjjSNPDu62UaoeIm-MJAsrJnL5RMnmmW/view?usp=drive_link На следниот линк може да се запознаете поубаво со работата и живеењето во групните домови кои се поддржани од нашиот проект. Преку разговор со стручните работници и негуватели, дознајте што е она што го прави живеењето во групен дом посебно.

За која услуга би сакале да дознаете повеќе?

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here